Bäver 6 – 7 år

I bäverscout så börjar man bekanta sig med naturen, lär känna varandra, provar på några knopar, pysslar, går spår, sjunger och har roligt tillsammans.  Vi går på heldagsutflykt (bäverjakt) och beroende på barnen så kan vi kanske också göra en övernattning. Vi försöker hälsa på under sommarlägret.

Bäverscoutlagen

Dela – dela med dig.

I vår avdelning som kallas bäver får man vara med då man går i årskurs F eller 1 i skolan.

Vi och våra ledare hittar på en massa saker som vi gör tillsammans. Vi försöker att göra saker tillsammans i patruller, det som ni som inte är scouter kanske skulle kalla grupper.

Tillsammans i patrullen hjälper vi varandra och lär oss saker även genom att lära varandra, då vi är flera och hjälps åt klarar vi mycket mer tillsammans.

Gemenskap och sammanhållning är mycket viktigt då vi ska lösa uppgifter.

Vi avdelningsledare nås på e-post baver@vistscout.net