Legend 2018

Det var en gång ett bibliotek, någonstans mellan dröm och verklighet, där sommarvikarien Saga höll på att sortera böcker då det som inte får hända hände. Efter ett klumpigt felsteg kom en hel bokhylla forsade ned över Saga! Snart hade alla berättelser och figurer gett sig iväg på egna äventyr. Nu börjar jakten på att få ordning bland berättelserna, innan den riktiga bibliotekarien kommer tillbaka! Men Saga behöver hjälp, Din hjälp!

Anmälningsinformation från Legend 2018
Mellan den 29/7 och 4/8 är det scoutläger på Ljungnäs, 2 mil norr om Kalmar. Lägrets tema är Storytelling där de olika åldrarna kommer uppleva olika legender. Spårarna kommer vara bland fabler och i deras värld, medan alla Upptäckare träffar olika pirater. Äventyrarnas läger blir i magins tecken och Utmanarna får uppleva en postapokalyps.
Kostnaden för detta läger 1350 SEK för de som åker på hela lägertiden. För de yngsta scouterna, spårare så deltar man 1/8 till 4/8 och det kostar 700 SEK.
Under lägret kommer det fotograferas och läggas upp på sidan www.legend2018.se samt på lägrets Instagram-konto ”legend2018scout” – gå gärna in och följ för att se hur vi har det. Om du som deltagare eller förälder vill att någon bild tas bort, kontakta lägret via någon av dessa sidor, antingen med en kommentar eller via ett direktmeddelande så ordnar lägret detta. Har du frågor kring detta redan innan lägret, ta kontakt via direktmeddelande eller mail: info@legend2018.se.

Anmälan sker till Vist scoutkår via formulär nedan.

Sista anmälningsdag var 30/4.

Kontakta din ledare om du missat att anmäla dig men är sugen på att följa med, så undersöker vi möjligheten till efteranmälan!