Ön 2018

Välkomna till kårlägret Ön våren 2018. Årets tema kommer att vara skeppsbrott, så mycket vatten- och överlevnadsinriktade aktiviteter! Häng med Kärna-,Vifolka- och Vist Scoutkår på en härlig lägerupplevelse till Missmyra i juni!

1-3 juni kommer scouter i alla åldrar ifrån Kärna-, Vifolka- och Vist scoutkår (samt ett fåtal ifrån Vikingstad) att gemensamt spendera helgen i Missmyra, en konferensanläggning ca. 40 min sydost om Linköping (Koordinater:​ Latitud: 58.285336905213 Longitud: 16.045723187393605). Lägret kommer att kretsa kring hur man överlever i en främmande miljö, som efter ett skeppsbrott, samt kring vatten, så för de som vill kommer det att paddlas en hel del. På söndagsförmiddagen kommer vi hålla gemensamma aktiviteter för hela lägret och på lördagskvällen blir det givetvis lägerbål! På söndagen avslutas lägret efter en lättare lunch.

Resa till/från Missmyra sker på egen hand.

Utmanare
Medan övriga lägret kommer att ligga på fastlandet kommer utmanarna att sova i vindskydd ute på ön Stormeholm natten mellan lördag och söndag. Där kommer fokus under dagen ligga på att bygga farbara flottar, men på kvällen är de med de övriga på lägerbålet.

Upptäckare och Äventyrare
För upptäckarna och äventyrarna kommer lördagen att innebära en lättare överlevnadskurs, spontanaktiviteter och en kanotjakt.

Spårare och Bävrar
Spårarna och bävrar kommer under lördagen att gå på en skattjakt på en udde intill lägret.

Det finns tre alternativ för deltagande;

Fredag 1/6 kl.18:00 – Söndag 3/6 kl.13:00, Avgift:300 SEK (Ej Spårare eller Bäver)
Lördag 2/6 kl.09:00 – Söndag 3/6 kl.13:00, Avgift:200 SEK
Lördag 2/6 kl.09:00 – Lördag 2/6 kl.17:00, Avgift:100 SEK

Bäverscouter som övernattar (Lör-Sön) måste ha en förälder med sig. Medföljande föräldrar gör en egen anmälan och betalar samma avgift som scouterna.

Anmälan sker till Vist scoutkår via formulär nedan.

Sista anmälningsdag var 14/5.

Kontakta din ledare om du missat att anmäla dig men är sugen på att följa med, så undersöker vi möjligheten till efteranmälan!