Bli medlem i vår scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

Du kan gå med i scouterna i Vist scoutkår när du börjar förskoleklass (tillsammans med förälder första tiden) och därefter flyttar man upp i de olika avdelningarna vartefter man blir äldre. Ledare kan du vara hela livet. Det är naturligtvis aldrig för sent att bli scout, utan man kan gå med när som helst! Kontakta en ledare om du vill komma och testa på scouting vid något tillfälle.

För att bli medlem i vår scoutkår behöver du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fält som är markerade med * är obligatoriska. När vi har behandlat anmälan skickas en bekräftelse på medlemskapet ut via e-post.

• Om sökanden är under 18 år måste kontaktuppgifter till minst en vårdnadshavare anges som anhörig.
  • Utskick från Vist Scoutkår sker till primär e-postadress, men utskick kan gå till ytterligare adresser om även alternativ e-post/anhörig e-post fylls i.
  • Primär e-postadress används för att få lösenord till scoutnet.se där man själv kan ändra sina uppgifter.
  • Medlemsavgiften faktureras en gång per termin och skickas till den angivna adressen. Fakturan kan även laddas ner via scoutnet.se efter inloggning.
  • Genom att skicka in denna ansökan godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i scoutverksamheten, ytterligare information nederst.

Kontakta medlem@vistscout.net om du har du frågor kring medlemskap eller får problem att fylla i ansökan!