Information inför hösten 2021

7 juni, 2021 av Patrik Holmberg

Nytt inför uppstarten höstterminen 2021 är att vi kommer börja med kö-system för alla nya Bäverscouter. Läs mer vad det innebär för dig som vill börja…

 

Vist scoutkår i Sturefors har verksamhet för barn i förskoleklass och uppåt, dvs from hösten det året man fyller 6 år. När man går i förskoleklass- åk 1 tillhör man avdelning bäver och träffas normalt sett onsdagkvällar kl 18-19. Det kan förekomma hajker och andra kåraktiviteter som ligger på helger.

Nytt inför uppstarten ht -21 är att vi kommer börja med kö-system för alla nya Bäverscouter. Man är välkommen att ställa sitt barn i kö redan nu och vi kommer att ta in nya scouter i turordning efter hur många platser vi har. Antal platser beror på hur många ledare vi har, då vi kommer ta in 5 barn/ledare.

Scouterna drivs ideellt och för att vi ska kunna driva vår verksamhet med roliga och trygga möten för barn och unga i Vist behöver vi få in nya ledare till Bävergruppen när vi startar upp i höst. Så hör gärna av er till oss om ni är intresserade av uteliv, ledarskap, glada barn och vill vara en del av vår verksamhet. Anmäler man sig som ledare får såklart eget barn förtur i kön.

Vecka 33, onsdagen den 18/8 kl.18:00 bjuder vi in alla föräldrar till barn födda 2014 & 2015, både nya och gamla bäver-scoutföräldrar, till ett info-möte i vår scoutstuga Björkholmen. På infomötet kommer vi berätta om vad scouterna är och vad vi gör och vad vi vill med vår verksamhet, och hoppas såklart att vi får med någon eller några föräldrar som vill vara ledare.

Senast vecka 34, bör vi kunna tala om hur många platser vi har till förfogande och ge besked till alla som står i kö. Uppstarten för Bäver-gruppen är sedan onsdagen vecka 35, den 1 sept kl 18:00 vid Björkholmen.

Kontakta oss gärna på Info@vistscout.net

Länk till Intresseanmälan för nya scouter och ledare görs via https://vist.scout.se/bli-scout/

För att delta vid informationsträffen behövs ingen anmälan.